VİP Eleştirileri

S Çevrimdışı

sinan08

New member
Ynt: VİP Eleştirileri

mehtap-gez ' Alıntı:
Çöp kutusuna gönderilen mesajınızda; http://www.tarihportali.net/tarih/ynt_20092010_tarih_2_dersi_10_sinif_yillik_plani_yeni_mufredat_2_saatlik-t10397.0.html herhangi bir eleştiri unsuru yok sadece alenen dalga geçilmiştir.Silinme sebebi de bu olsa gerek
2009-2010 Tarih 2 Dersi 10. Sınıf Yıllık Planı (Yeni Müfredat + 2 Saatlik) na ulaşabilmek için buraya tıklayınız.

Vip üye iseniz plan için buraya tıklayınız.

Buradan ne anlarsınız. İki farklı yol var:
1- Normal üyelerin plan indireceği yer
2- Vip üyelerin plan indireceği yer.

Burada dalga nerede anlayamadım. Eleştirilere açık değilseniz , üyelikten atarsınız olur biter.

ilteriş Çevrimdışı

ilteriş

Kağan
Yönetici

Mehtap Hocam bir önce ki mesajdan bahsediyor.

Eğer o 2 cümleden 2.den direk plana ulaşma, 1.den dolaylı ulaşma (ulaşabilmek için) anlamları çıkartamıyor ve aynı anlama geldiğini düşünüyorsanız ve tüm bunlara rağmen 1. ye tıkladığınızda "Vip Üye" şartlarıyla karşılaşıp neticeye varamıyorsanız diyecek lafım yok.

Eleştiri mevzuuna gelince eleştirilere kapalı olsak böyle bir konu olmaz.

Atma meselesi: Atılacak birşey yapmadınız ki henüz. Bu olay sayesinde 12 eylül 2007'den ağustos 2009 a kadar geçen 23 aylık üyeliğinizde göndermediğiniz kadar çok mesajı bugün gönderdiniz. Aksine bu sevindirici bir durum.

Saygılarımla.

C Çevrimdışı

cemiltas

New member

Sizin de gözünüz açıldı demek ve gözünü para hırsı bürüdü. Bunlara kanmayın üye arkadaşlar benimle bağlantı kurun ben güncel planların tümünü veririm.

Mesajda büyük küçük harf düzeltilmiş. Bir virgülü dahi değiştirilmemiştir. İLTERİŞ

C Çevrimdışı

cemiltas

New member

Kaç paran oldu İLTERİŞ EFENDİ, sömürü nasıl birşey tadı nasıl acaba... Sayın tüm üyeler, beimle bağlantı kurun, isteyen herekese güncel tarih planlarını veririm, bu kan emicilere aldanmayın.

Mesajda büyük küçük harf düzeltilmiş. Bir virgülü dahi değiştirilmemiştir. İLTERİŞ

ilteriş Çevrimdışı

ilteriş

Kağan
Yönetici

Sayın "cemiltas"

Sitemizde ki planların çoğu vip üye olmayan üyeler tarafından da görülebilmektedir. İçinizdeki kini kusmak yerine sizde planlarınızı yayınlasaydınız kimse size ses çıkarmazdı. Bakın mesala "zela" arkadaşımız tarafından bugün paylaşıma sunulan plan aşağıdaki linkte ve tüm üyeler indirebiliyor.

http://www.tarihportali.net/tarih/index.php?topic=10446

Şunu da belirteyim, eleştiri bekliyordum ama sizin kadar seviyesizini beklemiyordum. Sizin de zaten o sebeple "mesaj yazma yetkinizi" elinizden aldım. Bu kadar kolay insanların kişilik haklarına saldırabiliyorsanız (anlamadan dinlemeden)
buda yeriniz yok.

Ama en çok üzüldüğüm nokta "bu kan emicilere aldanmayın" cümlesidir. Eğer sadece beni kastetsen sorun değil ama hiçbir günahı olmayan yönetici arkadaşlarıma da dil uzatmışsın ya helal olsun.

Selametle.

B Çevrimdışı

bayhan58

New member

bence gereksiz bir uygulama olmuş. forumun amacı bilgi paylaşmak olmalıydı.

ilteriş Çevrimdışı

ilteriş

Kağan
Yönetici

Sayın "bayhan58"

Konu bütünlüğü adına mesajınız bu konuya taşınmıştır.

Yazdığınız mesaja karşılık üyelik tarihinizi ve göndermiş olduğunuz mesaj sayısını sorgulamanızı rica ediyorum.

Selametle.

G Çevrimdışı

Gökizgi

New member

VIP uygulaması sadece planlar üzerinden sorgulanıyor. Diğer paylaşımlar gözardı ediliyor. Benim planlarla işim yok, araştırmacı tarihçiyim... Yani planlar değerli diğer paylaşımlar değersiz gibi yanlış algılamaya sebebiyet veriliyor.

Üyelerin çoğunluğu sadece plan indirmek için VIP üye olmak istiyorlar. Dikkat ediniz, tüm eleştiriler planlara daha kolay sahip olmak üzerine kurulu... Tarihportalı sitesi daha çok öğretmenlerin plan indirmek için uğradıkları bir site olmaya başladı. Bu duruma şahit oldukça artık tarih ilimi ile ilgili paylaşım yapma isteği kendimde bulamıyorum... :'(

Saygılarımla...

T Çevrimdışı

tarih1492

New member

Kimisi birşeyler paylaşır. Kimisi ihtiyacı vardır girip faydalanmak ister.
Kimisinin bişeyler paylaşmaya vakti vardır. Kimisinin o kadar vakti yoktur ya da bilgisayarla o kadar haşır neşir değildir.
Forumlara giren kişiler illaki bişeyler paylaşmak zorunda değildir. Paylaşan kişilerinse hiç bir kazancı yoktur ve keyif olarak bu paylaşımı üstlenirler.
Forumun yöneticisi acaba bu 5 tl lik kazançları paylaştırıyor mu?
Zaten Forumun kazancı reklamlar vasıtasıyla olmaktadır. Dosya üzerinden kazanç sağlanmasını anlamış değilim.
Hiç bir forumda böyle bir olay görmedim.
Bırakın paylaşım yapacak olan varsa paylaşsın. Faydalanmak isteyende faydalansın.

Saygılar.

ilteriş Çevrimdışı

ilteriş

Kağan
Yönetici

Mesaj tarafımdan bu başlık altına taşınmıştır.

Sayın "tarih1492"

Kısa "forum kültürü" dersi için teşekkürler.

Paylaşıp paylaşmama konusunda forumu takip edin yeter. Söze gerek yok.

NOT: Dilimiz imla kurallarına gösterdiğiniz hassasiyetten dolayı çok teşekkürler.

Selametle.

F Çevrimdışı

fatma3333

New member
5 lira vermeyene plan yok

arkadaşım üye ol plan indir imajı veriyorsun sonra 5 lira ver plan indir uygulaması yapıyorsun mali açıdan giderlerini karşılamak için reklamını almısın zaten başkasının gönderdiği planı göstermiyorsunuz

ilteriş Çevrimdışı

ilteriş

Kağan
Yönetici

Kalp kırıcı şeyler yazmak yerine ben sizi banlayayım hocam. Güle güle.

K Çevrimdışı

karakurum

New member

hocam beleşcilerin cebine dokundun bence iyi bir uygulama bende beleşciydim böylece hak yerini buldu yarışmalar daha heyecanlı olursa haksız eleştirenler utanır.

ilteriş Çevrimdışı

ilteriş

Kağan
Yönetici

Bu konuya mesaj atacakların dikkatine;

Eleştiri yapacak olanlar lütfen kişilik haklarımıza saldırmadan dertlerini anlatsınlar. Aksi mesajlar ve yazarları siteden silinecektir.

Şu an bu konudan 2 mesaj silinmiş 2 üye süresiz banlanmıştır.

Geri