Osmanlı Karikatürleri

Ç Çevrimdışı

çubuk prenses

New member
Köprü

rey18301iu1.gif

T Çevrimdışı

tarih.20

New member
Ynt: Osmanlı Karikatürleri

Yazdıklarımızı okuyunca bir an kendimi öğrenci,sizi de öğretmen zannettim :D.Bu genç yaşta bu kadar ağır,olgun olmanız ve bir hayat görüşünüzün ,duruşunuzun olması gerçekten güzel...İyi yetiştirilmiş bir genç olduğunuz anlaşılıyor...
Gerçekten de Tarih ciddi bir bilimdir ve ciddiye alınarak yapılması gerekir...Ama kahramanlıklar,savaşlar bir tarafa,tarihte de ti'ye alınacak çok şey var aslında...Hem komik,hatta trajikomik,eleştirilecek...Karikatürlerin yapılmasındaki amaç, tarihi daha eğlenceli kılmak,akıllarda azıcık ta olsa bir şeyler kalmasını sağlamak ,günümüzle karşılaştırmak...Siz bunlara ihtiyaç duymadan tarihle ilgileniyorsunuz ne güzel,ama bütün bir ülke gençliği için aynı şeyi söylemek mümkün mü?...Diyelim ve konuyu bağlamış olalım.Görüşleriniz için teşekkürler...

S Çevrimdışı

SELİMÎ

New member

Güzel sözlerinize teşekkür ederim.Dediğim gibi amacım kimseye saygısızlık yapmak değil.Rahatsızlığımı dile getirdim.Bir öğretmenim ve en önemlisi bir büyüğüm olarak beni dinlediğiniz ve cevapladığınız için ben teşekkür ederim.

L Çevrimdışı

LEYLASEN

New member

Karikatürler çok güzel. Tarih dersinin sevdirilmesi için kesinlikle bu tür etkinlikler gerekli diye düşünüyorum. Düz anlatımla çocuklar tarihi sevmiyor. Bunları derslerimde kullanacagım. Çok teşekkürler

Mesajınız tarafımdan dilimiz imla kurallarına uygun hale getirilmiştir.
8822963196741197823769dw3.png

ilteriş Çevrimdışı

ilteriş

Kağan
Yönetici

post91090619325un5.gif

NOT: Karikatürdeki metnin bir kısmı silinmiştir.

Geri