Hoşgeldiniz

ilteriş Çevrimdışı

ilteriş

Kağan
Yönetici
Ynt: Hoşgeldiniz

Aramız hoşgeldiniz "kutsi-27"

Sitemizde elimizden geldiği kadar dilimiz imla kurallarına uymaya çalışıyoruz. Sizinde bir öğretmen adayı olarak gereken özeni göstereceğinize inancım sonsuz. Tarih bağlamında da katkılarınız bekliyoruz.

Selametle.

M Çevrimdışı

mzfl

New member

Zavallı bir lise öğrencisiyim.Sanırım bu kadarı beni anlatmıştır :)

Ç Çevrimdışı

Çağlar1

New member

Merhaba, ben Çağlar. Umarım buradan çok şey öğrenirim ve elimden geldiğince bilgilerimi sizlerle paylaşabilirim.

ilteriş Çevrimdışı

ilteriş

Kağan
Yönetici

Aramıza hoşgeldiniz "Çağlar"
Her 2 temennininde gerçekleşmesi dileğiyle.

ilteriş Çevrimdışı

ilteriş

Kağan
Yönetici

Aramıza hoşgeldiniz "sertan"
Dilimiz imla kurallarına daha çok dikkat etmeniz dileğiyle.

E Çevrimdışı

edazehra_54

New member

Merhaba arkadaşlar. Ben Eda. Sakarya'dan 17 yaşındayım, bu siteyi şehitlerimizi gezerken buldum ve merak ettim doğrusu. Bana yararlı bir site olacağını düşündüğüm için kayıt oldum. Yoksa kayıt olmazdım, hayırlısı. Bu siteyi yapanların da gönüllerine yüreklerine sağlık.......

Sitemizde msn kısaltmaları kullanamak kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi için bakınız. Forum kuralları madde 4/b
Mesajınız tarafımdan dilimiz imla kurallarına uygun hale getirilmiştir.
8823024841271197386601pf4.png

ilteriş Çevrimdışı

ilteriş

Kağan
Yönetici

Aramıza hoşgeldiniz "edazehra_54". İnşallah belirttiğiniz gibi size faydalı oluruz.
Dilimiz imla kurallarına daha dikkat etmeniz dileğiyle.

Y Çevrimdışı

YuSuFiSL@M

New member

Adım Yusuf İslam. 19 yaşındayım. Tarih bölümü öğrencisiyim. Ditenin temasını ve içeriği beğendim. Üye olayım dedim..

G Çevrimdışı

gülük

New member

Herkeze selam bende forumunuza yeni üye oldum. Kendimi tanıtayım. Adım Gülşah, lise 3 öğrencisiyim. Zeytinburnu İhsan Mermerci Lisesi'nde okuyorum. Forumunuz harika ötesi aradığım herşey mevcut. Herkeze çok teşekkürler. Görüşmek üzere :) :)

Mesajınız tarafımdan dilimiz imla kurallarına uygun hale getirilmiştir.
8822963196741197823769dw3.png

K Çevrimdışı

Katun

New member

Aramıza hoşgeldiniz "gülük"

Beğeniniz bizi sevindirdi. ^-^

Dilimiz imla kurallarına daha özen göstermeniz dileğiyle.

S Çevrimdışı

son_osmanli

New member

Merhaba arkadaşlar.. Ben Eda. Üniversite öğrencisiyim. Lozan Barış Antlaşması'nın tam metnini ararken formunuza rastladım ve üye oldum. Tam olarak inceleyemedim henüz ama aradığım çoğu şeyi bulabileceğimi sanıyorum. Siteyi kuran ve emeği olan herkes sağolsun..

E Çevrimdışı

efeler

New member

Selamunaleykum cümleten

ben kendimi kisaca tanitmak isterim.

ankara ilahiyat fakpltesinde ögrenciyim. diyanet isleri uluslararasi programindna katildim ve okumaya basladim gecen yil eylül yinda.

aslen dogma büyüme almanya hamburg yakinlardindan geliyorum.

benim gibi daha nice ögrenciler var. ama uzun lafin kisasi bizler ilahiyatta dini egitimi alip tekrar geldigimiz ülkelere geri dönecegiz ve orada ilk türk müslüman din hizmetlerinde bulunacagiz. bunun disinda insallah cogumuz yükses tahsil yaparak gelecek nesillerimize ana yasalarinda dinimizi dilimizi ve kültürümüzü sagdikca anlatacaK kanunlar yerlestirmek olackatir.

bizler bu sayflardan sadece bizlerin anlayisini kolaylastiracak makale ve bilgiler almak istiyoruz. yani tek tarafli tarihimizi ögrenmek degil!

umarim buradan istedigimiz sonuclari elde edebiliriz. allah razi olsun!

ziberkan Çevrimdışı

ziberkan

Super Moderator

Öncelikle nicegirlseda ve efeler sitemize hoşgeldiniz.

Ayrıca efeler hocam, burada çok güzel bir noktaya değinmişsiniz, yanlız şunu unutmuşsunuz bizler tabiki tek taraflı tarihi okutmak ve öğretmek istemeyiz. Tarihin bir kuralı da tarafsızlıklıktır. Ancak günümüz öyle bir hal almış ki; tarihe öyle saldırılar var ki; şu an tarih anlatırken savunmak zorunda kalıyoruz. Tarihime, neslime sahip çıkarken, yalanların, dolanların karşısında yer alırken onu hak ettiği yere getirmek benim için en büyük görev ve mutluluktur. Unutmamalı dörtbin yıllık geçmişini bilemeyen bir millet günü birlik yaşıyordur. der Avrupalı zannedersem bunu söylerken sepet dolsun diye dememiştir.

Tabi bu arada beni yanlış anlamanızı istemem, demem onu yersiz yurtsuz hayıflayanlaradır. Selametle

Geri