Hoşgeldiniz

K Çevrimdışı

Katun

New member
Ynt: Hoşgeldiniz

Aramıza hoşgeldiniz "Hürrem"
Her türlü sorunuzu "Soru(nu)m Var" bölümüne yazabilirsiniz. Elimizden geleni yaparız.
Selametle.

T Çevrimdışı

Terken Hatun

New member

Merhabalar ben Celal Bayar Üniversitesi Tarih Bölümü son sınıf öğrencisiyim. Ben de hoşgeldim :D

K Çevrimdışı

Katun

New member

Aramıza hoşgeldiniz "tuba93"

Mesajınız tarafımdan dilimiz imla imla kurallarına uygun hale getirildi. Daha dikkatli olmanız dileğiyle :)

A Çevrimdışı

ALPER-ANKARA

New member

Ben Alper 16 yaşındayım

Herkese selam!

Lütfen iletinizi küçük harfle yazınız. ";( ::)

P Çevrimdışı

palanga5

New member

Merhaba ben Gönül ^-^ Hacettepe Üniversitesi Tarih 3.sınıf öğrencisiyim :((" Bu siteye yalnızca karikatürlere bakmak için girmiştim ama harika bir yermiş okudukça arkadan başka ilginç şeyler çıktı.Hepinizin emeğine sağlık :::)

K Çevrimdışı

Katun

New member

Aramıza hoş geldiniz "palanga5" ve "Alper" bize güç katmanız dileğiyle ><)

H Çevrimdışı

hidden_özlem

New member

Merhaba ben Özlem
Bu siteye üye olmakla çok iyi yaptığımı düşünüyorum çünkü ben de bu forumdaki herkes gibi tarihi ve tarih öğretmenlerini çok seviyorum.
Ayrıca ödev ve konu anlatımlarımada yardımcı oluyor. Ders notları keşke biraz daha uzun olsa...
Kendim öğrenciyim ^-^
Bu forumda çok iyi vakit geçireceğimi ve bununla kalmayıp hem hoş vakit hem de hoş bilgiler edineceğimi umuyorum...
:D) :D) :D) ^-^ ^-^ ^-^ :D) :D) :D)

Mesajınız tarafımdan dilimiz imla kurallarına uygun hale getirilmiştir.
8823024841271197386601pf4.png

ilteriş Çevrimdışı

ilteriş

Kağan
Yönetici

Aramıza hoşgeldiniz "hidden_özlem"
Senin gibi hevesli öğrencileri aramızda görmek bizi mutlu ediyor.

RİCA: Forumumuzda elimizden geldiği kadar dilimiz imla kurallarına uymaya çalışıyoruz. Bu konuda biraz daha dikkatli olursanız seviniriz.

H Çevrimdışı

Hilali_Selese

New member

Meraba Akıncılar Lisesi mezunuyum. Tarih öğretmenimin tanıtımıyla bu sitede bulunmaktayım.. Paylaşımlarımla ve paylaşımlarınızla bilgi edinebilmek dileğiyle....

C Çevrimdışı

ceylan

New member

Meraba ben Ceylan. Ümraniye Anadolu Meslek Lisesi'ne gidiyorum. (11-E) Dünyada tarihten cok sevdiğim bişey yok.

ilteriş Çevrimdışı

ilteriş

Kağan
Yönetici

Aramıza hoşgeldiniz "ceylan"
Tarihini bu kadar çok seven bir öğrencimizin diline de özen göstereceğine inanıyorum. Yukarıdaki uyarıya uyman dileğiyle.

D Çevrimdışı

DuYgUsAl

New member

slm herkeze ben duygu yenilerdenimm hepbirlikte mutlu bir geleceğe mutluluklaa inşallah!!!!! :)

DUYGUSAL

D Çevrimdışı

DuYgUsAl

New member

Selam herkese. Ben Duygu. B.T.M.L 10. Sınıf öğrencisiyim. Herkese mutluluklar dileğiyle!!! :)

Lütfen iletilerinizin tamamını büyük harflerle yazmayınız ve msn kısaltmaları kullanmayınız. Tarafımdan düzeltilmiştir.

A Çevrimdışı

agzınaloperdan

New member

İyi geceler. Ben Antalya'dan Talha:)

R Çevrimdışı

respect

New member

Merhaba ben Lüleburgaz Lisesinden Güner. 11/D sınıfındayım. Sitenizi çok beğendim. Çalışmalarınızın devamını diliyorum...

Geri