Hoşgeldiniz

ilteriş Çevrimdışı

ilteriş

Kağan
Yönetici
Ynt: Hoşgeldiniz

Aramıza hoşgeldiniz "respect" (Dilimiz imla kurallarına uyan öğrenciler görmek bizi çok mutlu ediyor.)

1 Çevrimdışı

12345

New member

Merhaba arkadaşlar. Ben aranıza yeni geldim öğrenciyim. Sınava çalışırken siteden çok yararlandım. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

Sitemizde msn kısaltmaları kullanmak kesinlikle yasaktır. Mesajınız tarafımdan dilimiz imla kurallarına uygun hale getirilmiştir.
8823024841271197386601pf4.png

ilteriş Çevrimdışı

ilteriş

Kağan
Yönetici

Aramıza hoşgeldiniz "12345"

Lütfen mesajlarınızda dilimiz imla kurallarına riayet ediniz.

E Çevrimdışı

eegemen92

New member

Ben İzmir HGAL'den Egemen

Mesajınız tarafımdan dilimiz imla kurallarına uygun hale getirilmiştir.

Z Çevrimdışı

z_e_y_n_e_p

New member

Merhaba ben Zeynep. Nesrin Uçmaklıoğlu lisesi 9/K sınıfındayım.Bu site gerçekten çok güzel.

E Çevrimdışı

ecemilk

New member

Merhaba arkadaşlar. Ben Ecem. 15 yaşındayım, Osman Ülkümen Lisesi 9 / F sınıfı öğrencisiyim. Aranızda olmaktan çok mutluyum.

S Çevrimdışı

sweety_princess

New member

Merhaba arkadaşlar ben İstanbul'dan Ecem.19 yaşındayım.Siteye İnternetten rastladım,ve çok hoşuma gitti.Tarih'le ilgilenmeyi seviyorum ve en önemliside öss ye hazırlanıyorum,bazı eksiklerim olduğu için bu siteyle doldurmayı planlayarak aranıza katıldım:) İyi çalışmalar!!!

E Çevrimdışı

EmRe55

New member

Merhaba ben 10TM/A sınıfından Emre AKKOYUN. Hocam siteyi bayağı araştırdım da gercekten harika bir site yapmışsınız, ellerinize saglık. Bu siteye uye olmak bile gurur verici, inşallah biraz daha genişletirsiniz. Başarılarınızın devamını dilerim hocam. Selametle...

ilteriş Çevrimdışı

ilteriş

Kağan
Yönetici

Aramıza hoşgeldin EmRe55.
Beğenin için teşekkürler, minşallah elele daha da güzel olacak.

NOT: Sitemizde dilimiz imla kurallarına uymak için azami özen gösteriyoruz. Uymayanlarıda cezalandırıyoruz. Bak ilk kurban sen oldun. (Profilindeki uyarı puanına bak)

S Çevrimdışı

sibel09

New member

Merhaba ben Sibel. Bu siteden indirdiğim ödevler açılmadı. Sorunum ne olabilir? Bana yardım edin lütfen :'(

A Çevrimdışı

altan2592

New member

sibel09 ' Alıntı:
merhaba ben sibel bu siteden indirdiğim ödevler açılmadı sorunum ne olabilir bana yardım edin lütfen :'(

Öncelikle keşke mesajı bir sorunum var bölümünde konu acarak dile getirseydiniz.
Hangi ödevi indirdiniz konunun linkini verirseniz yardımcı olmaya çalışırım.

ilteriş Çevrimdışı

ilteriş

Kağan
Yönetici

Altan burası tanışma bölümü. Lütfen konuyu dağıtmayalım. Hoşgeldin "sibel09é

T Çevrimdışı

TUĞÇE

New member

Merhaba arkadaşlar tarih dersini çok seviyorum herkese başarılar diliyorum. ():() Tarihten en sevdiğim konular Göktürkler, Uygurlar , İyonlar , bu konularda çok başarılıyım. Anadolu beylikkeri hakkında çok uzun araştırmalar yaptım herkese iyi günlerr ():() :D)

K Çevrimdışı

kutsi-27

New member

Selamlar. Ben Yalçın şu an tarih öğretmenliği bölümünü okumaktayım. 2 sene kaldı. İnşallah elimizden geleni yapıp yararlı oluruz..

Geri