Hoşgeldiniz

R Çevrimdışı

Rapunzel

New member
Ynt: Hoşgeldiniz

Merhabalar...

Ben Yalovadan Esra.17 yaşındayım. Sözel bölümdeyim. Yararlı olacağını düşündüğüm bir site.

M Çevrimdışı

mehtap-gez

Super Moderator

Değerli üyemiz Zaş,  hoş geldiniz diyoruz.Ve aşağıdaki hususlara dikkat etmenizi istiyoruz:
1 Öncelikle gönderdiğiniz mesajlara bakarak Form Kurallarını okumadığınızı anlıyorum  :mad:( lütfen bu bölümü dikkatlice okuyunuz.
2 Bu bölüm sizleri daha iyi tanımak amacıyla açılmıştır.Gönderdiğiniz mesajdan bunu cidiye almadığınız anlaşılıyor.
3 Burada siz öğrencilerin unutmaması gereken en önemli husus öğretmenlerle aynı paylaşım alanında oldugunuzdur.Ve bizlerin burada olma nedeni derslerinizde  ihtiyaç duyduğunuz dökümanları sağlamaktır.Bu bile tek başına bir saygıyı gerektirir.
4 Site yönetimi kurallara uyulmama karşısında üyeliğe son verme hakkını saklı tutmaktadır.Bilginize

K Çevrimdışı

kzldvrm1917

New member

Öncelikle merhabalar. . .Kadıköy Mustafa Saffet Anadolu Lisesi son sınıf sayısal öğrencisiyim. Adım Gizem . Öss'ye az zaman kaldığı gerçeğini kavradığım şu günlerde bu bilgi dolu paylaşım sitesine rastlamam büyük şans oldu. . .Herkesin emeğine sağlık. Teşekkürler . . .

ziberkan Çevrimdışı

ziberkan

Super Moderator

Aramıza hoş geldiniz. kzldvrm1917. Paylaşımcı olmanız dilekleriyle.

G Çevrimdışı

gulsha

New member

Arkadaşlar yeni öğrendim böyle bi site olduğunu... Açıkçası acil yardıma ihtiyacım var. DPÜ de arkeoloji okuyorum ve vizeler için Antik Mezopotamya'nın ayrıntılı haritasını arıyorum Ş(( Nerden bulabilirim?

Sitemizde msn kısaltmaları kullanamak kesinlikle yasaktır. Mesajınız tarafımdan dilimiz imla kurallarına göre düzeltilmiştir. Ayrıntılı bilgi için bakınız. Forum kuralları madde 4/b
8823024841271197386601pf4.png

ilteriş Çevrimdışı

ilteriş

Kağan
Yönetici

Aramıza hoşgeldiniz "gulsha"

Harita konusundaki isteğinizi lütfen "Soru(nu)m var" adlı bölümümüze tekrar yazınız. Burası tanışma bölümü olduğundan burada pek çok kişi tarafından fark edilmeyecektir.

ilteriş Çevrimdışı

ilteriş

Kağan
Yönetici

Hoşgeldiniz "maLİk1903"

Dilimiz imla kurallarına daha dikkat etmeniz dileğiyle. (Mesajınız tarafımdan düzeltildi.)

O Çevrimdışı

oyuncu951

New member

Selam herkese. Ben lise öğrencisiyim. Tarih dersini almak istiyorum.

Sitemizde msn kısaltmaları kullanamak kesinlikle yasaktır. Mesajınız tarafımdan düzeltilmiştir. Ayrıntılı bilgi için bakınız. Forum kuralları madde 4/b
8823024841271197386601pf4.png

ilteriş Çevrimdışı

ilteriş

Kağan
Yönetici

Aramıza hoşgeldiniz "oyuncu951"

oyuncu951 ' Alıntı:
Tarih dersini almak istiyorum.

Ne demek isteğinizi anlayamadım. Lütfen ilgili bölüme sorununuzu daha açık ve net yazınız.

F Çevrimdışı

Feyza

New member

Merhabalar bende Feyza. Umarım ben siteye sitede bana faydalı olur :)

Y Çevrimdışı

yeni tarihçi

New member

Merhaba ben 19 Mayıs Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği öğrencisi ,ayrıca İlteriş hocamın öğrencisiyim. Hepinize selamlarımı sunar ve sitenin tarihe hayırlar getirmesini dilerim.

Geri