2010-2011 Eğitim-Öğretim Yılı Tarih Dersi Yıllık Planları

ilteriş Çevrimdışı

ilteriş

Kağan
Yönetici
Ynt: 2010-2011 Eğitim-Öğretim Yılı Tarih Dersi Yıllık Planları

YGS sınavında çıkan soruların konu ağırlıklarını belirleyin hocam. O konulardan bir plan yapın. 3 saatliklerde aynı planı uygulayın. 1 saatlikte daha az konu alırsınız.

NOT-1: Konuları zümrede belirlemeyi unutmayın.
NOT-2: Hangi konuyu hangi müfredattan alacaksanız ders saatlerini müfredatta belirtilen ders saatiyle orantılı alın.

K Çevrimdışı

katrunneda

New member

gümüş üyeliğim onaylandı teşekkür ederim.

S Çevrimdışı

serhatboyu

New member

selam degerli meslektaşlar
acaba 12 sosyal çtve dt dersinin haftalık 4 saat degıl de 1 er saat olarak yapılmış planı siteye koyabılırsenız memnun olurum. çünkü bizim mudur boyle ıstıyor
ıyı calışmalar

S Çevrimdışı

sefer5408

New member

hocam iyi akşamlar sene başı ilçe zümresi nereden bulabilirim. Şimdiden teşekkürler

T Çevrimdışı

tarihci_erkan

New member

arkadaşlar biri beni aydınlatsın durum çok karıştı. 10. sınıf ve 11. sınıf sosyal sınıflarda 2 saat ortak ders 2 saat seçmeli tarih dersi var ve bunlara ayrı ayrı plan yapıp sınavlaarı ayrı defterleri ayrı olacakmış. sizde durum nedir. ve bu seçmeli derslerde hangi konuları işliyeceğiz.

E Çevrimdışı

emirgazi

New member

turgutreis ' Alıntı:
Arkadaşlar bu yıllık planları GÜLCE nikli arkadaşımız adına gönderiyorum.İndirilen dosya içinde TARİH-9-10, 3 saatlik ÇTDT ve İnkılap Tarihi derslerine ait yıllık planlar var.Güle güle kullanın.
Download linki: http://www.ziddu.com/download/11504876/2010-2011...rar.html

teşekkür ederim emeğine sağlık

Y Çevrimdışı

yeliz55

New member

arkadaşlar 2010 2011 12.sınıflar Çağdaş Türk ve Dünya Tarih dersi (2 saatlik ) yıılık palnı hiç bir yerde bulamıyorum sitemizde 2 saatlik için düzenlenmiş yıllık plan varmı

Geri