2010-2011 12. Sınıf Çağdaş Türk ve Dünya Tarihi Dersi Yıllık Planı (4 Saatlik)

S Çevrimdışı

sibelim

New member
Ynt: 2010-2011 12. Sınıf Çağdaş Türk ve Dünya Tarihi Dersi Yıllık Planı (4 Saatlik)

hocam sanırım başlık ile içerik biraz karışmış.düzeltebilirseniz çokk seviniriz.kolay gelsin.teşekkür ederiz...

ilteriş Çevrimdışı

ilteriş

Kağan
Yönetici
Ynt: 2010-2011 12. Sınıf Çağdaş Türk ve Dünya Tarihi Dersi Yıllık Planı (4 Saatlik)

:/* Dalgınlık. Uyarı için sağolun hocam.

B Çevrimdışı

büyükdoğu1

New member

gümüş üyelik ne nasıl üye olunur

T Çevrimdışı

tivecek

New member

iki gündür gümüs üyüliğimin aktifleşmesini bekliyorum para yatırmama rağmen aktifleşmemesinin nedeni öğrenebilirmiyim ben tivecek

ilteriş Çevrimdışı

ilteriş

Kağan
Yönetici

Lütfen özel mesajla veya bu başlık altından hangi hesaba ve hangi adla gönderdiğinizi bildiriniz.

E Çevrimdışı

eceidil

New member

ben "eceidil" kullanıcı adlı üyenizim parayı ziraat bankası şubenize 16-09-2010 tarihinde ş.urfa şubesinden yatırdım gümüş üyeliğimin atkifleştirilmesi içim mesaj da gönderdim.hala yıllık plan indiremiyorum.ilgilenirseniz sevinirim

S Çevrimdışı

serhatboyu

New member

hocam bu planın haftalık 4 saat degılde 1er saatlık olarak yapılmışını sıteye koyabılırsenız memnun olurum.

Geri