2010-2011 11.Sınıf Tarih Dersi Yıllık Planı (Yeni Müfredat+SÖZEL Sınıflar+4 Saat

ilteriş Çevrimdışı

ilteriş

Kağan
Yönetici
2010-2011 Eğitim-Öğretim Yılı 11. Sınıf Tarih Dersi Yıllık Planı (Yeni Müfredat+Sosyal Sınıfları + 4 Saatlik)

11. Sınıflarda bu sene ilk defa (gerçek manada) sosyal bilimler sınıflarında okutulacak olan tarih dersinin (Türk Kültür Tarihi diyebiliriz) müfredatına ve yeni yayınlanan kitabının konularına uygun olarak yapılmıştır. (Kitabı bana ulaştıran "turgutreis" e çok teşekkürler.)

2010-2011 Eğitim-Öğretim Yılı 11. Sınıf Tarih Dersi Yıllık Planı (Yeni Müfredat+Sosyal Sınıfları + 4 Saatlik) na ulaşabilmek için buraya tıklayınız.

Bu plan GÜMÜŞ ÜYElere özeldir.

GÜMÜŞ ÜYE iseniz plan için buraya tıklayınız.

L Çevrimdışı

leon65

New member
Ynt: 2010-2011 11.Sınıf Tarih Dersi Yıllık Planı (Yeni Müfredat+SÖZEL Sınıflar+4 Saat

hocam yıllık planları nasıl alabiliyoruz..

E Çevrimdışı

eagle1969

New member
Ynt: 2010-2011 11.Sınıf Tarih Dersi Yıllık Planı (Yeni Müfredat+SÖZEL Sınıflar+4 Saat

11. sınıflarda seçemeli tarih dersi kitapları basılmış anladığım kadarı ile.. yalnız biz de seçilmesine rağmen kitap istenmemiş.. kitabın pdf formatında ya da taratılmış şekli ile ulaşmamız mümkün müdür? yardımcı olabilecek arkadaşların dikkatine..

ilteriş Çevrimdışı

ilteriş

Kağan
Yönetici

11. sınıf 4 saatlik tarih dersinin kitabı basıldı hocam. Bende kitabı olduğu için 11 ve 12 lerde seçmeli derslerine o müfredatı uyguladım. Kitap pek çok okula hala gelmedi. (Bize gelmedi mesela) Biraz daha bekleyiniz. Siteden mutlaka yardımcı olan çıkacaktır.

R Çevrimdışı

rmzn18

New member

kitabı hem görmedik hem de biz habersiz olduğumuz için zümre kararı ile 9. sınıfla 10,sınıfın karma müfredatı uygulamaya karar vermiştik.şimdi ne yapalım öneriniz nedir

ilteriş Çevrimdışı

ilteriş

Kağan
Yönetici

Sayın "rmzn18"

Benim tavsiyem zümre kararınızı plana uydurmanız olur. Takdir edersiniz ki her alınan karara uygun plan hazırlamamız çok güç.

İyi çalışmalar.

R Çevrimdışı

rmzn18

New member

ders kitabına ulaşamıyoruz yardım lütfen çok zorlanıyoruz......

T Çevrimdışı

tarihci_erkan

New member

aynı şekilde arkadaşlar dönem bitti hala kitap yok. ve konular da siyasi tarih gibi değil şimdiye kadar kafadan işledim ama bundan sonrası sıkıntılı olabilir. sınav olacak ama çocuklarda kaynak yok. ne yapacağız ya.

Geri