2010-2011 10. Sınıf Seçmeli Tarih Dersi Yıllık Planı

H Çevrimdışı

hürriyet

New member
Ynt: 2010-2011 10. Sınıf Seçmeli Tarih Dersi Yıllık Planı

arkadaşlar 4 saatlik plan hazırladıysanız sınavları da 3 tane olarak yapacaksınız o zaman değil mi?

G Çevrimdışı

guide1980

New member

selam arkadaşlar. planları 4 saate göre yaparsak o zaman 2 farklı derse not girişini nasıl yapacağız.

G Çevrimdışı

guide1980

New member

selam arkadaşlar. planları 4 saate göre yaparsak o zaman 2 farklı derse not girişini nasıl yapacağız.

V Çevrimdışı

viya

New member

20 eylül tarihli yazıda tam olarak bir netlik yok ,coğrafya dersiyle ilgili olan yazıda 4saatlik plan yapın sonucu çıkıyor,ama tarih dersiyla iligil yazı muallakta kalıyor.....

E Çevrimdışı

eftelya2000

New member

e okulda 2 farklı ders olarak görülecektir. 4 saatlik hazırlarsak tek ders halinde alırsak sınavlar nasıl olacak. yada iki tane aynı plan hazırlayacağız seçmelide daha fazla etkinlik ve kazanım olacak.

2 Çevrimdışı

23nc23

New member

Plan 4 saat ise sınavlar nasıl olacak. Bunlar ayrı derslermi tek dersmi görünecek???Her sene bir cinslik çıkacak il :mad:( >:Dla ...

H Çevrimdışı

hazanda

New member

Biri seçmeli diğeri zorunlu olmak üzere iki farklı ders var.İki farklı derse tek bir plan olmaz.Ayrıca zorunlu tarih dersine farklı,seçmeli tarih dersine farklı öğretmen girmek zorunda kalırsa ne olacak?Sonuçta birbirinde bağımsız iki ders var,farklı öğretmenlere verilebilir.

Z Çevrimdışı

zerdushtt

New member

aynı soruyu sormuş olmaktan burada da sıkıldık ama bir kez de ben soruyorum!!:
iki farklı ders olarak görünecek bunlar e-okulda, notları nasıl gireriz tek plan yaparsak.. :mad:(

I Çevrimdışı

ilyas orhan

New member

Aynı dertten ben de muzdaribim..Seçmeli tarih dersiş için hangi müfredata uyacağım nasıl plan yapacağım diye idareye durumu aksettirdim,onlar da nasıl biliorsan öyle yap havasındalar..Geçen sene görev yaptığım Akşehir Ticaret Meslek Lisesinde seçmeli ders olarak Çağdaş Türk ve Dünya Tarihi dersini okutmuştuk..Şimdi ne yapacağım bilemiyorum...Yardımcı olursanız sevinirim...

G Çevrimdışı

gül28

New member

Müfredatta degısıklık olmayacak aynı plan kullanılacak yetıştıremedıgınız konular ayrıntılı anlatılacak

Aynı ogretmen gırmek zorunda zaten..

Teftışte müfettişin soyledıgı bu..sınavları sormadım..

Ondada ıkı sınav yapılacak ayır ders olarak işlenecek..

G Çevrimdışı

gül28

New member

ayrı ayrı sınav yapılacak ayrı ayrı sozluler verılecek ...Mufettişin soyledıgı bu

H Çevrimdışı

hürriyet

New member

sevgili arkadaşlar, geçen hafta müdürümüz bir seminerdeydi. o sırada bu seçmali tarih meselesini de sormuş.bana da aktardığı şu; 4 saatlik tek plan yapılacak ve tabi 3 sınav.eğer e okulda iki ders ayrı ayrı açılırsa aynı notların her ikisine de yazılacağını belirtti. ben de öyle yapacağım.sevgiler kolaylıklar

Geri