Hoşgeldiniz

ilteriş Çevrimdışı

ilteriş

Kağan
Yönetici
Ynt: Hoşgeldiniz

Hoşgeldiniz "pacman"

Lütfen mesajlarınızda msn kısaltmaları kullanmayınız ve dilimiz imla kurallarına uyunuz. Mesajınız tarafımdan düzeltildi.

L Çevrimdışı

LAYLA95

New member

Merhaba. Ben Yaprak. Aranıza yeni katıldım. Site çok güzel olmuş.... :1)

Sitemizde msn kısaltmaları kullanamak kesinlikle yasaktır. Mesajınız tarafımdan dilimiz imla kurallarına göre düzeltilmiştir. Ayrıntılı bilgi için bakınız. Forum kuralları madde 4/b. 1 uyarı aldınız.
8822963196741197823769dw3.png

B Çevrimdışı

baymaystro

New member

Ben Aytaç Öztürk. Liseyi bitirdim. ÖSS'ye hazırlanıyorum. Sözel bölüm öğrencisiyim ve bu sene tarih öğretmenliği istiyorum. İlgili hocalarımıza bana yol göstermeleri rica olunur. (Üniversite seçme hakkında)

Lütfen iletilerinizin tamamını büyük harflerle yazmayınız. Tarafımdan düzeltilmiştir. 1 Uyarı aldınız.

K Çevrimdışı

Katun

New member

Aramıza hoşgeldiniz "baymaystro"

İsteğinizin bu bölümde cevaplanması mümkün değil. Lütfen ilgili bölüme ayrı bir başlık açınız.

C Çevrimdışı

canbaba

New member

Herkeze iyi forumlar. Ben yeni üyeyim, üniversitede okuyorum, 25 yaşındayım.Tam manasıyla DEVLET VE TARİHİMİZİN AŞIĞIYIM

Selam ve duayla

Mesajınız tarafımdan dilimiz imla kurallarına uygun hale getirilmiştir.

K Çevrimdışı

Katun

New member

Aramıza hoşgeldiniz "canbaba"

Sizin gibi "DEVLET ve TARİHİMİZİN" aşığı gençlerimizin dilimiz imla kurallarına sahip çıkmasını ve msn kısaltmalarını kullanmamasını diliyoruz.

Selametle.

E Çevrimdışı

eminekin

Guest

Herkese selam ben Emin Ekin.
Sitede emeği geçen herkese teşekkür ederim.

W Çevrimdışı

WehrMacht

New member

Selam bende Mersin Tevfik Sırrı Gür Anadolu Lisesinden 12 . Yabancı Dil A sınıfından Çağlar Kara.Roma İmparatorluğu ve Yakın Tarih hastasıyım.

ilteriş Çevrimdışı

ilteriş

Kağan
Yönetici

Hoşgeldiniz "buket_123

Bizim gibi forum sitelerinde büyük harfle yazılan mesajlar hoş karşılanmaz. Lütfen forum kurallarımızı okuyunuz. Mesajınızı küçük harfe çeviriyorum.

Ö Çevrimdışı

özl_E_nın

New member

Ben de Özlem....
Sinop'luyum...Lise 2'ye gididyorum....Sürekli yararlandığım bu foruma bi yarar da ben sağlamak için üye olarak sizlere katıldım...İnşallah güzel vakit geçiririken birşeyler de öğrenerek bilgimize bilgi katarız...

Geri