Hoşgeldiniz

Y Çevrimdışı

yolgezer

New member
Ynt: Hoşgeldiniz

Slm beyler adım fatih ögrenciyim tarif benım en sevdigim ders ve kafama yatkın olan bir derstir inş faydalı bilgiler edniriz heppiniz allaha manaet olun kendinize iyi bakın beyler tarih sıvında 9 okuyorum bana yardımcı ola bılecem var mı cvb beklıyorum !!!!1 :mad:( :mad:( :mad:( :mad:( :mad:(

ilteriş Çevrimdışı

ilteriş

Kağan
Yönetici

Yardımcı olmak isterim ama ne başlıktaki kıslatmadan ne de mesajdan hiç birşey anlamadım.

U Çevrimdışı

uğur67

New member

Adım Uğur zonguldak ili Eğerci lisesinde 12. sınıfta okuyorum.Sitenizi çağdaş Türk Ve Dünya Tarihi dersi için ödev ararken rastladım.Yaptığınız çalışmalrda başarılar dilerim.

umuro Çevrimdışı

umuro

Super Moderator

Aramıza Hoşgeldin uğur67

Kalıcı olman dileğiyle ......

Paylaşımlarınızı bekliyoruz.....

ilteriş Çevrimdışı

ilteriş

Kağan
Yönetici

Hoşgeldiniz "uslurumeysa"

Lütfen sitemizde msn kısaltmaları kullanmayınız.

R Çevrimdışı

rapkolik

New member

Selam ben Ezgi... Bu forum sitesinden iyi bir şekilde yararlanabileceğimi düşünüyorum... Herkese iyi forumlar.... ><) :)

M Çevrimdışı

mahmure67

New member

Selam hocam. Ben Cansu. Nasılsınız? Böyle bir çalışmalar yaptığınız için teşekkürler. Ayrıca başarılarınızın devamını dilerim. Kendinize iyi bakın.

ilteriş Çevrimdışı

ilteriş

Kağan
Yönetici

Aramıza hoşgeldiniz "gülay59"

NOT: Sitemizde elimizden geldiği kadar msn kısaltmaları kullanmamaya ve dilimiz imla kurallarına uymaya çalışıyoruz. Sizinde azami dikkat göstermeniz dileğiyle. (Bu bağlamda mesajınız düzenlenldi.)

J Çevrimdışı

junuorRAL

New member

Selam ben Güray (junuorral) Siteye katılalı 1,52 hafta oldu ancak vakit buldum :((" kendimi tanıştırmaya neden diyeceksiniz? Söyleyeyim:
o kadar konu, bilgi ve yeni örendiğim bir sürü bilgi var ki hepsini okumak ve ilgimi çekenlere ek bilgiler bulmak o kadar kolay değil :) Bir de siteye alişmak var tabi ^^( Umarım siteye faydalı olurum. Her konuda bilgi alış verişinde bulunmak en sevdiğim uğraşlardan birisidir :D) Şimdilik bu kadar selametle...... ::)

ilteriş Çevrimdışı

ilteriş

Kağan
Yönetici

Aramıza hoşgeldiniz "junuorRAL"

Sitemize bir dinamizm katacağınız belli. Nerden anladınız diyeceksin? Türk İstihbarat Tarihi konumuza gönderdiğiniz mesajdan. Hala mesajı düzenlemeye çalışıyorum. ";( Şaka şaka. :) ::)

Dilimiz imla kuralları hususunda daha dikkatli olmanız dileğiyle.

E Çevrimdışı

efsane55500

New member

Selam ben Müco
єรคгєt__ ' Alıntı:
Herkesi saygı ve sevgi ile selamlıyorum.Ben İlteriş'in şuan görev yaptığı okulun öğrencilerinden MELİKE.Sitenin başına gelen olumsuzluk beni üzdü umarım bir daha böyle bir şey ile karşılaşmayız.

ilteriş Çevrimdışı

ilteriş

Kağan
Yönetici

Aramıza hoşgeldiniz "efsane55500"

NOT: Alıntıdan hiç birşey anlamadım.

A Çevrimdışı

alpadka

New member

Merhaba ben Alperen.....Tarihini bilmeyen bir toplumun coğrafyasını başkaları çizer....

Geri