Hoşgeldiniz

S Çevrimdışı

[sadohan]

New member
Ynt: Hoşgeldiniz

selam ben oğuzhan 19 mayıs anadolu lisesinden(9\B) bir kez daha siteye üye olmaktan ve yeni konuları sizlerle paylaşmaktan çok mutlu olacağım.

ilteriş Çevrimdışı

ilteriş

Kağan
Yönetici

Tekrar aramıza hoşgeldin Oğuzhan, bize güç katman dileğiyle

H Çevrimdışı

hsyn.dmrl_

New member

Merhabalar.Ben 19 Mayıs Anadolu Lisesi 9/B sınıfı 199 no'lu Hüseyin Demirel. 8)
Siteye birkez daha üye olmaktan çok memnunum.İnşallah siteyi boş bırakmayacağız.

S Çevrimdışı

Suleyman

New member

selam ben 19 Mayıs Anadolu lisesi 10-Dil/A öğrencilerinden Süleyman bu siteye tekrar tekrar üye olmaktan gurur duyarım :p

E Çevrimdışı

esaRet__

New member

Herkesi saygı ve sevgi ile selamlıyorum.Ben İlteriş'in şuan görev yaptığı okulun öğrencilerinden MELİKE.Sitenin başına gelen olumsuzluk beni üzdü umarım bir daha böyle bir şey ile karşılaşmayız.

B Çevrimdışı

ByBeRkAn

New member

Merhaba ben 19 Mayıs Anadolu Lisesinden(9-b)Berkan Mutlu.Herkesle yeniden buluşmaktan mutluluk duyuyorum. :)

ilteriş Çevrimdışı

ilteriş

Kağan
Yönetici

çubuk prenses, Suleyman, Vanlı65, esaRet__ ve ByBeRkAn sizleri tekrar aramızda görmekten mutluyuz. İnşallah bu sefer yere daha sağlam basacağız.

T Çevrimdışı

the imam

New member

Ben Ondokuz Mayıs Anadolu Lisesi'nden 9-B sınıfından Emre Yıldız. Bu siteyi gerçekten harika yapmışsınız. Elinize sağlık. Buraya üye olmaktan çok mutluyum.

ilteriş Çevrimdışı

ilteriş

Kağan
Yönetici

Aramıza hoşgeldin Emre. İnşallah seninde katılımın ve katkılarınla daha da güzel olacak

B Çevrimdışı

bozkurt_kral_

New member

s.a kanal bu güzel kanalın uğradığı saldırıyı kınar ancak kanalı bütün saldırılara karşı ayakta tutan siz arkadaşlara tebrik ve teşekkürlerimi sunmayı bir borç bilirim...

M Çevrimdışı

merve_o.m.a.l

New member

merhaba ben 9-A sınıfından merve siteye tekrar üye olmaktan mutluluk duyuyorum gerçekten site çok güzel hazırlıyanların ve katkıda bulunan herkesin ellerine sağlık

Geri