Hat İstek Bölümü

B Çevrimdışı

BeyazZambak

New member
Ynt: Hat İstek Bölümü

çubuk prenses ' Alıntı:
Zahmet olmazsa bana da ''ÖZTÜRK'' yazabilir misiniz??(Yazılıyorsa.. :-[)

ztrkro4.jpg

N Çevrimdışı

naptera

New member

Gerçekten bayıldım yaptıklarınıza.Rica etsem kızımın ismi olan Ezgi 'yi de yapabilir misiniz?Teşekkür ederim

B Çevrimdışı

BeyazZambak

New member

naptera ' Alıntı:
Gerçekten bayıldım yaptıklarınıza.Rica etsem kızımın ismi olan Ezgi 'yi de yapabilir misiniz?Teşekkür ederim

Aslında prensip icabı mesajı 25'ten az olanlara yazmıyorduk. Ancak sizin "bayılmanıza" dayanamadım. :)

ezgivb7.jpg

N Çevrimdışı

naptera

New member

Çok teşekkür ederim,ellerinize sağlık kızım da bayılacak eminim.Sevgiler

Y Çevrimdışı

YuSuFiSL@M

New member

Gerçekten muhteşem bir çalıma olmuş. 25 konu sınırını geçtiğim gibi bir istekte bulunacağım. Latin harfleriyle yazabiliyor musunuz?

ziberkan Çevrimdışı

ziberkan

Super Moderator

Hocam size zahmet olmazsa bana da ziberkan olarak ve ilterişe yazdığınız siyah üzerine yaldızlı şekilde yazabilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.Selametle

B Çevrimdışı

BeyazZambak

New member

Bilgisayarımı formatladığım için şu anda bütün programlar silindi. Bir kaç gün içinde kurar ve Ziberkan yazarım.

A Çevrimdışı

aGes

New member

Hocam 25 paylaşımım yok yaptıklarınıza bayıldım desem yeridir .. :) Bir rica .. "Çağlar" yazarsanız gerçekten beni sevindirmiş olacaksınız .. Selametle.

B Çevrimdışı

BeyazZambak

New member

Şu anda vaktim yok... Bakalım Mayıs'ın sonunda biraz rahatlıyacağım... O zaman isteklerinizi değerlendireceğim.

B Çevrimdışı

BeyazZambak

New member
Ynt: Hat İstek Bölümü (Ziberkan)

zιвєякαη ' Alıntı:
Hocam size zahmet olmazsa bana da ziberkan olarak ve ilterişe yazdığınız siyah üzerine yaldızlı şekilde yazabilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.Selametle

ziberkanin8.jpg

Zibekan

ziberkan Çevrimdışı

ziberkan

Super Moderator

Allah razı olsun. Çalışmalarında başarılar. Selametle

A Çevrimdışı

ankebut-57

New member

Tarihman Hocam, bu ne sürpriz. Sizi burda görmek ne tevâfuk...

Ben de bu foruma geçen senelerde üye olmuştum ama şifremi bile unutmuşum. Burda birinin hat yazdığını görünce, Tarihman Hocamın mesleğini çalmışlar dedim. Ama baktım ki çalan da kendisiymiş. :) Ben de Tarihman Hocamın acizane talebesi oluyorum. Bilgisayarda hat yapmayı kendisinden öğrendik.

(Not: Tarihman hocam duymadan, 25 mesaj altında olanlar bana özel mesejla ulaşabilir.) :(("

Geri