4share isimli siteden indirilen dökümanlar

0 Çevrimdışı

06yabannci

New member
Merhabalar,
Bu sitede paylaşılan pek çok dökümanın paylaşıldığı 4share sitesinin kullanımının yasaklandığı anlaşılmaktadır. Bu durumda aynı belgelerin güncel şekilde paylaşılması için elinde bu kaynakları bulunduran ve paylaşan arkadaşların yeni bir çözüm bulmalarını öneriyorum.
Teşekkürler.

U Çevrimdışı

UngaBunga

New member
Ynt: 4share isimli siteden indirilen dökümanlar

orda ki 4.4.4.2 yerine 8.8.8.8 ve 8.8.4.4 kullanırsanız daha rahat olur bunlar google dns

I Çevrimdışı

iceberk

New member
Ynt: 4share isimli siteden indirilen dökümanlar

06yabannci ' Alıntı:
Merhabalar,
Bu sitede paylaşılan pek çok dökümanın paylaşıldığı 4share sitesinin kullanımının yasaklandığı anlaşılmaktadır. Bu durumda aynı belgelerin güncel şekilde paylaşılması için elinde bu kaynakları bulunduran ve paylaşan arkadaşların yeni bir çözüm bulmalarını öneriyorum.
Teşekkürler.

Merhabalar;

Engellenen sitelere girmek için dns ayarlarını değiştirmek bir yöntem elbette. Ama ben dns ayarımı değiştirmeden girmek istiyorum derseniz iki alternatifimiz daha var. Mesela www.ktunnel.com adresinden istediğiniz siteye girebilirsiniz. Bu bir online proxy diyebiliriz. Ama biraz yavaş. Diğer bir çözüm ise çok kullanışlı bir program olan ultrasurf kullanmak. http://blog.xvidivx.com/2010/08/28/internette-giremediginiz-adres-ya-da-sayfa-kalmasin/ adresindeki programı indirin. zip dosyasını çıkartın ve çalıştırın. program bağlandıktan sonra istediğiniz siteye girebilirsiniz. Kısaca istediğiniz zaman aktif edip istediğiniz zaman kapatabileceğiniz bir yöntem.

Geri