N Çevrimdışı nergiss New member 15 Eyl 2010 #1 selamlar değerli tarihççiler siteye yeni katıldım ve çok beğendim site güzel hazırlanmış dilerimki güzel paylaşımlarımız olur)
selamlar değerli tarihççiler siteye yeni katıldım ve çok beğendim site güzel hazırlanmış dilerimki güzel paylaşımlarımız olur)
N Çevrimdışı nergiss New member 15 Eyl 2010 #3 Ynt: Sıcacık bir merhaba) teşekkürler hocam inşallah hoş gelmişimdir siteyi geç farkettim ama(
T Çevrimdışı tarihci_erkan New member 16 Eyl 2010 #4 Ynt: Sıcacık bir merhaba) hocalarım bende yeni katıldım siteye. herkese hayırlı, güzel, başarılı bir yıl diliyorum. artvin yusufeli.
Ynt: Sıcacık bir merhaba) hocalarım bende yeni katıldım siteye. herkese hayırlı, güzel, başarılı bir yıl diliyorum. artvin yusufeli.
N Çevrimdışı nergiss New member 17 Eyl 2010 #5 Ynt: Sıcacık bir merhaba) tarihci_erkan ' Alıntı: hocalarım bende yeni katıldım siteye. herkese hayırlı, güzel, başarılı bir yıl diliyorum. artvin yusufeli. Genişletmek için tıkla ... hoşgeldiniz hocam sizde)
Ynt: Sıcacık bir merhaba) tarihci_erkan ' Alıntı: hocalarım bende yeni katıldım siteye. herkese hayırlı, güzel, başarılı bir yıl diliyorum. artvin yusufeli. Genişletmek için tıkla ... hoşgeldiniz hocam sizde)
Çevrimdışı ilteriş Kağan Yönetici 18 Eyl 2010 #6 Ynt: Sıcacık bir merhaba) Hoşgeldiniz "tarihci_erkan"