Yıllık Planlar Nasıl İndirilir?

E Çevrimdışı

erfaba

New member
Yıllık planları sitenizden nasıl indirebilirim. Tıklıyorum ama çıkan sayfada nereye tıklamam gerektiğini çözemedim. Bilgisayar konusunda tecrübem az. Lütfen acil. >:D :'(

umuro Çevrimdışı

umuro

Super Moderator
Ynt: Yıllık Planlar Nasıl İndirilir?

Teşekkür butonuna tıkladığınızda mesajın tam içeriğini görebileceksiniz. Ardından gözüken linke tıklayıp download ediniz. Dosyayı bilgisayarınıza indirdikten sonra mesajın içeriğinde yazan şifreyi açılan şifte kısmına kopyala-yapıştırı kullanıp eklerseniz planların içeriğini görebilirissiniz.
iyi forumlar......

I Çevrimdışı

ibo60

New member

Arkadaşlar indirebilmem için hangi linke tıklayacam.şifredenilen yere basıyorum beni başka siteye yönlendiriyor.oraya giriyom buraya gönderiyor. ne oluyor böle.sizce nereye varacak bu iş.ya be bu işi öğrenecem yada bu beni dönderip durucak. >:D

ilteriş Çevrimdışı

ilteriş

Kağan
Yönetici

Merhaba "ibo60"

Özel mesajınıza da yazdım ama bir de konuyu buraya taşıyarak cevap vereyim. Lütfen üstteki mesajları okuyunuz.

Selametle.

ilteriş Çevrimdışı

ilteriş

Kağan
Yönetici

Sorunuzu buraya taşımam yeterli olur sanırım. Üstteki mesajlarda gerekli açıklamalar var.

NOT: Lütfen dilimiz imla kurallarına uyunuz ve sorununuzu yansıtacak başlıklar atınız. (Böylece daha çabuk cevap alabilirsiniz.)

S Çevrimdışı

SNRTRH

New member

erfaba ' Alıntı:
Yıllık planları sitenizden nasıl indirebilirim. Tıklıyorum ama çıkan sayfada nereye tıklamam gerektiğini çözemedim. Bilgisayar konusunda tecrübem az. Lütfen acil. >:D :'(

Geri