Tarih Dersi 10. Sınıf Bilgi Yarışması(Çoktan Seçmeli,Eşleştirme,Boşluk Doldurma)

K Çevrimdışı

kleopatra

New member
Ynt: Tarih Dersi 10. Sınıf Bilgi Yarışması(Çoktan Seçmeli,Eşleştirme,Boşluk Doldurma)

Link yenilendi,güle güle kullanın ammaa bi teşekkürü çok görmeyin emeğe saygı!!! ???

Dosya KM Player ile açılıyor... ^-^

S Çevrimdışı

sddeniz

New member
Ynt: Tarih Dersi 10. Sınıf Bilgi Yarışması(Çoktan Seçmeli,Eşleştirme,Boşluk Doldurma)

Çok güzel bi paylaşım çok sağolunnn mükemmel olmuş... ^-^ ():()

ilteriş Çevrimdışı

ilteriş

Kağan
Yönetici

Hocam öncelikle paylaşım için teşekkürler. ^-^ Lakin bu böyle paylaşıp kurtulamazsınız. ";( Bir anlatın hele bunu nasıl ve hangi programla yaptınız? Bizde feyz alalım. ><)

S Çevrimdışı

sddeniz

New member

Evet hocam paylaşım için çok sağolun ^-^ ?^^,çok işime yaradı bu paylaşımınız... ::))

Fakat İlteriş'in dediği gibi hangi programla ve nasıl yaptınız?

Açıklarsanız sevinirim :D) ";(

~~) ~~) ~~) ~~) :) :) :) :) ():() ():() ():() ():()

K Çevrimdışı

kleopatra

New member

Question Writer 3 programı ile hazırladım. uzun zamandır yoktum forumda, cevap yazamadım. iyi çalışmalar...

S Çevrimdışı

sbol

New member

Link kırık yenileyebilirmisiniz?

turgutreis Çevrimdışı

turgutreis

New member

Hocam linki yenileyebilir misiniz.

A Çevrimdışı

ahmetnurberrak

New member

link kırık yenileyebilir misiniz sağolun

yurdagül Çevrimdışı

yurdagül

New member

link hala sorunlu indirilemiyor.ilgilenilirse sevinirim.

ilteriş Çevrimdışı

ilteriş

Kağan
Yönetici

Link yenilendi. Aşağıdaki uyarıyı gözden kaçırmayınız.

kleopatra ' Alıntı:
Link yenilendi,güle güle kullanın ammaa bi teşekkürü çok görmeyin emeğe saygı!!! ???

Dosya KM Player ile açılıyor... ^-^

yurdagül Çevrimdışı

yurdagül

New member

hocam bu dosyada soru göremedim ben.ben mi yapamadım acaba?

ilteriş Çevrimdışı

ilteriş

Kağan
Yönetici

Gönderen arkadaş KM Player ile açılır demiş ama o programı bende bilmiyorum.

A Çevrimdışı

abdullah45

New member

İlteriş ' Alıntı:
Hocam öncelikle paylaşım için teşekkürler. ^-^ Lakin bu böyle paylaşıp kurtulamazsınız. ";( Bir anlatın hele bunu nasıl ve hangi programla yaptınız? Bizde feyz alalım. ><)

Ne biçim bir site allah aşkına Vip üye olduğumuz halde dosya açılmıyor Bende
mi hata var yoksa sitede mi bir sorun var

ilteriş Çevrimdışı

ilteriş

Kağan
Yönetici

Sayın "abdullah45"

Üstte yazılı olan mesajları okumadan yorum yapıyorsunuz. Bakınız sizin mesajınızdan hemen önceki mesajda ne yazmışım.

İlteriş ' Alıntı:
Gönderen arkadaş KM Player ile açılır demiş ama o programı bende bilmiyorum.

Buyrun kmplayer'ı indireceğiniz link:

http://kmplayer.en.softonic.com/

yurdagül Çevrimdışı

yurdagül

New member

sayın ilteriş hocam gom player,km player ve internet explorer programları dosyayı çalıştırıyor üç programda da denedim 43 soruluk güzel bir çalışma emek verenlerin ellerine sağlık.

ilteriş Çevrimdışı

ilteriş

Kağan
Yönetici

Sağolun hocam. Hemen ilk mesaja ekliyorum, çalıştıran programları.

Geri