Tarİh 9n dersİ vİdeolari

T Çevrimdışı

tarihciyiz23

New member
yada bu tarz videolar varmıdır derslerde konu öncesi izletip anlatacağımız varsa yardımcı olurmusunuz internette bir tarih öğretmeni dvd satıyor bu videolardan bir arkadaşım almıştı inceledim güzeldi ama artık satmıyormuş sizinde bildiğiniz varsa sınınf sınıf videolar yardımcı olursanız teşekkürler

G Çevrimdışı

gokselsayli

New member
Elimde bu konuda, sizin bahsettiğiniz de dahil olmak üzere kaynak çok ama size nasıl ulaştırırım? Bunu bilemiyorum.

T Çevrimdışı

tarihciyiz23

New member
hocam özellikle bahsettiğim dvd ve ona eş değer dvdler varsa almayı çok isterim nasıl ulaştırabilirsiniz acaba gerçekten çok yardımcı olmuş olursunuz

ilteriş Çevrimdışı

ilteriş

Kağan
Yönetici
Malesef hocam tarihoretmeni.com kurucusu tarafından feshedilmiş. Çok üzüldüm, bizim sitemiz yok iken hocam vardı. Ama gerekçelerini okuduğumdan site sahiplerinin hep maruz kaldığı şeyler (defalarca ben de aynı söylemlerle karşılaştım.) Bence google a Fazıl Mustafa TAŞÇI yazıp okulunu bularak oradan telefonla ulaşın hocam. Ne kadar kırgın olsa da yardımcı olacaktır.

G Çevrimdışı

gokselsayli

New member
Site yöneticisi İlteriş Bey ne der ama, isterseniz ben bu dvd'yi bölüm bölüm yayınlar, linkini burada verebilirim. Ama telif konusunda bir sorun çıkar mı? Site yönetimi M.F.Taşçı hoca ile irtibat mı kurar, yoksa tüm yasal sorumluluğu mu alır bilemem. Ama istenirse ben tümünü yayınlarım. Tüm öğretmenlerim de yararlanır. Cevabı bekliyorum. Saygılarımla.

ilteriş Çevrimdışı

ilteriş

Kağan
Yönetici
Site yöneticisi İlteriş Bey ne der ama, isterseniz ben bu dvd'yi bölüm bölüm yayınlar, linkini burada verebilirim. Ama telif konusunda bir sorun çıkar mı? Site yönetimi M.F.Taşçı hoca ile irtibat mı kurar, yoksa tüm yasal sorumluluğu mu alır bilemem. Ama istenirse ben tümünü yayınlarım. Tüm öğretmenlerim de yararlanır. Cevabı bekliyorum. Saygılarımla.

Ben önce bir M.F.Taşçı hocama ulaşmayı deneyeyim. :)

T Çevrimdışı

tarihciyiz23

New member
bence de tüm hocalarımız bu tecrübelerden yararlanması daha faydalı ollacak sonucu merekle bekliyecem hocam eğer siz ulaşırsanız en azından vişekilde dvdye ulaçmama yardımcı olursanız sevinirim

G Çevrimdışı

gokselsayli

New member
M.F. TAŞÇI hocamızın yaptığı güzel çalışmalar, sona ermiştir.. Hocamız aşağıdaki notu sitesine eklemiştir.
"TARİH ÖĞRETMENİ DVD-ROM SATIŞLARI SONA ERMİŞTİR.
DAHA ÖNCE BAHSETTİĞİMİZ TARİH III VE TC İNKILAP TARİHİ SUNULARI TAMAMLANAMAMIŞTIR.
TÜM ÇALIŞMALARIMIZA SON VERİYORUZ.
(ÖZÜR DİLEYEREK SÖYLÜYORUM )
LÜTFEN DVD TALEP ETMEYİNİZ.
İLGİNİZE TEŞEKKÜRLER. NEDEN SON? (OKU) .."

Madem ki dvd'ler satılmıyor, bizlerin de yayınlamakta bir kar amacımız yok, zahmeti çok, yayınlamakta sakınca olduğunu düşünmüyorum. Ben bu sayfanın linkini hocama iletip incelemesini isteyeceğim. Yayınla derse yayınlarız. İsteyeceğini zannetmiyorum, isteseydi sitesindeki ders flashlarının şifresini yayınlar, herkes de oradan indirirdi. Bu şifreyi bizim vermemiz de dürüstlüğe sığmaz diye düşünüyorum.

T Çevrimdışı

tarihciyiz23

New member
eğer amaç tarihçiye yardımcı olmaksa ozaman yardım isteyenleri geri çevirmemeli bence yayınlaanabilir ama taktir kendisinin

Geri