İslam Öncesi Türk Devletlerinde Kültür ve Medeniyet (Yardım)

M Çevrimdışı

m1h3

New member
ARKADAŞLAR ben 9.sınıf öğrencisiyim Hocam bana bir performans ödevi verdi.Konu İslam öncesi Türk devletlerinde kültür ve medeniyet ama bu sene kitaplarımızda bu konuya yer vermemiş. 2007 tarih kitabında varmış onuda ben bulamıyorum. Bana Kitaptan veya bilinen bir kaynaktan bu bilgiyi aktarırsanız çok sevinirim. Yanlız geniş kapsamlı olmasını istedi ben internette araştırdığımda en çok 1 sayfa vardı :mad:(

ilteriş Çevrimdışı

ilteriş

Kağan
Yönetici
Ynt: İslam Öncesi Türk Devletlerinde Kültür ve Medeniyet (Yardım)

Sayın üyemiz

Forum kurallarımızı okumadan ve arama yapmadan mesaj atmışsınız. (Başlık veya mesajı büyük harfle yazamaz, gereksiz yere kalın harf ve renklendirme kullanamazsınız.) Mesajınızda gerekli düzeltmeler yapılmıştır.

Aşağıda verdiğim link işinize yarayacaktır.

http://www.tarihportali.net/tarih/ilk_turk_devletlerinde_kultur_ve_medeniyet-t779.0.html

M Çevrimdışı

m1h3

New member

Çok saolun ama işte sorun burda ben bu bilgileri götürdüğümde.Bana internetten Bilgi Getirme Diyor.2007 tarih kitabını bul diyor bulamadım.Ayrıca verdiğiniz link te kültür ve medeniyete cok az yer verilmiş

ilteriş Çevrimdışı

ilteriş

Kağan
Yönetici

Verdiğim linkte 4 mesaj var. 4'ü de kültür-medeniyetle alakalı. (Kültür medeniyet deyince devlet yönetiminden tutunda ordu, hukuk, bilim-sanat hepsi içine girer.)

Antakya'da garajın oralarda eski kitap satan yerler vardı galiba oralara uğra. Mutlaka ellerinde vardır veya bir tarih öğretmeni bul, onda vardır. (Eğer şanslı isen site üyelerimizden birisi kitabın ilgili bölümlerini tarar ve buraya ekler.)

M Çevrimdışı

m1h3

New member

Ben iskenderundayım ama Burada aradım ama bulamadım tarih öğretmenime sordum bende yok dedi :'(

Geri