Dosya Paylaşımı

B Çevrimdışı

berfo7636

New member
Kendim hazırladığım dosyaları paylaşmak istiyorum ama nasıl ve hangi dosya indirme programına nasıl göndereceğimi bilmiyorum.Yardımcı olurmusunuz.

Lütfen iletilerinizi tamamını büyük harflerle yazmayınız. Tarafımdan düzeltilmiştir.
7816642186311214747375tp4.png

umuro Çevrimdışı

umuro

Super Moderator
Ynt: Dosya Paylaşımı

berfo7636 ' Alıntı:
Kendim hazırladığım dosyaları paylaşmak istiyorum ama nasıl ve hangi dosya indirme programına nasıl göndereceğimi bilmiyorum.Yardımcı olurmusunuz.

Lütfen iletilerinizi tamamını büyük harflerle yazmayınız. Tarafımdan düzeltilmiştir.
7816642186311214747375tp4.png

Sitemizi tam olarak gezsediniz aradığınız cevap mevcuttu.
Aşağıdakı linkte aradığınız cevap var.

http://www.tarihportali.net/tarih/4sharedcom_ile_foruma_dosya_ekleme_resimli_anlatim-t3510.0.html

B Çevrimdışı

berfo7636

New member

Sayın hocam haklısınız yine de teşekürler ancak bir sorunum daha var. Hazırladığım word belgeleri dosya halin de gondermek istedim kabul etmedi. Tek tek mi gondermem gerekir? Dosya halinde nasıl gonderilir? Tekrar teşekürler

A Çevrimdışı

adana

New member

Hocam, dosyaları sıkıştırıp yüklerseniz, hem yüklemesi hem de indirmesi kolay olur.

Kolay gelsin. Teşekkür ederiz.

B Çevrimdışı

berfo7636

New member

Galiba derdimi anlatamadım.
Pek fazla anlamıyorum bilgisayardan yeni yeni öğreniyom. Dosyanın üzerinde sıkıştırma yaptım ama başka yerlere göderiyor.

ilteriş Çevrimdışı

ilteriş

Kağan
Yönetici

O bilgisayarınızın ayarları ile ilgili hocam. Eğer göndermek istediğiniz dosya klasör halinde ise sıkıştırmalınız. Sıkıştırmak içinde dosyanın üstüne sağ tıklayıp "arşive ekle" sekmesini seçip yönergeleri takip ediniz. Dosyayı zipledikten sonra "umuro" hocamın yukarda verdiği linkten dosyayı aracı sitelere yükleyebilirsiniz.

Ama dosyanız sadece 1 word dosyası ise isterseniz sıkıştırmadan da gönderebilirsiniz, ama upload işlemi biraz daha uzun sürecektir.

Sorunun devamı halinde buradan veya msn üzerinden bildiriniz hocam. (Çevrimdışı olsam bile :) )

Saygılarımla.

vanli tarihci Çevrimdışı

vanli tarihci

New member
dosyları nasıl yüklüyoruz. ben girmeyeli epey zaman oldu, 4sharede baktım o da değişmiş. hangi siteden yükleyeceğiz. bir de yeni konu açmaya çalıştım sayfa birbirne giriyor. sorun nedir? yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden çok teşekkürler.

Geri