2011-2012 Tarih Dersi 2. Dönem Zümre Toplantı Tutanağı

ilteriş Çevrimdışı

ilteriş

Kağan
Yönetici
2011-2012 eğitim-Öğretim yılı 2. Dönem Tarih Dersi Zümre Toplantı Tutanağını aşağıdaki linkten indirebilirsiniz. (Eklenmiş dosyayı indiremiyorsanız.Lütfen altta ziddu ile başlayan linkten indiriniz.)

DİKKAT: Tarih Dersleri 2. dönem zümresi tarafımdan gözden geçirilmiştir. Siz yinede dikkatli bir şekilde zümreyi inceleyiniz. Kırmızı yazı ile yaptığım uyarıları yerine getirip, kırmızı yazıları siliniz. Boşluk bıraktığım yerleri uygun bir şekilde doldurunuz.

Tüm camiamıza 2. dönemin hayırlı olması dileğiyle.

http://www.ziddu.com/download/18513500/2011-20122.dnemtarihzmresi.zip.html

Ekli dosyalar

ilteriş Çevrimdışı

ilteriş

Kağan
Yönetici
Yurdahül Hocam. Sitemizde kayıtlı bulunan @yahoo.com mail adresinizde gönderdim dosyayı

yurdagül Çevrimdışı

yurdagül

New member
sayın hocam çookkk teşekkür eder çalışmalarınız da kolaylıklar dilerim....Allaha emanet olun.....

K Çevrimdışı

karaman2288

New member
Syn hocam yayınladığınız 2012 2.dönem zümresi içerisinde geçen 1790 S.T.Dergisi ve 2146 sayılı teb dergisi elinizde metin olarak mevcutsa yayınlarsanız sevinirim.Nette aradım bulamadım çok eski sayılar olduğu için.

ilteriş Çevrimdışı

ilteriş

Kağan
Yönetici
ORTAÖĞRETİM ÇAĞDAŞ TÜRK VE DÜNYA TARİHİ DERSİ ÖĞRETİM PROGRAMI 'nda Tarih dersinin genel amaçlarını bulabilirsiniz hocam.

E Çevrimdışı

ergenekon

New member
Hocam 2012 2013 2. dönem zümresini ne zaman koyacaksınız,toplantımız var bekliyorum 2 haftadır :)

Geri