2010-2011 11. Sınıf Seçmeli Tarih Dersi Yıllık Planı (2 Saatlik - Yeni Müfredat)

ilteriş Çevrimdışı

ilteriş

Kağan
Yönetici
İş bu plan 09.03.2009 tarih ve 27 sayılı Orta Öğretim 11. Sınıf Tarih Dersi Öğretim Programına ve yeni ders kitabına uygun olarak hazırlanmıştır.

2010-2011 11. Sınıf Seçmeli Tarih Dersi Yıllık Planı (2 Saatlik - Yeni Müfredat) na ulaşabilmek için buraya tıklayınız.

Bu plan GÜMÜŞ ÜYElere özeldir.

GÜMÜŞ ÜYE iseniz plan için buraya tıklayınız.

Y Çevrimdışı

YESMEN

New member
Ynt: 2010-2011 11. Sınıf Seçmeli Tarih Dersi Yıllık Planı (2 Saatlik - Yeni Müfredat)

TEŞEKKÜRLER

I Çevrimdışı

ilbey

New member
Ynt: 2010-2011 11. Sınıf Seçmeli Tarih Dersi Yıllık Planı (2 Saatlik - Yeni Müfredat)

Planları paylaşan öğretmen arkadaşlarıma çok teşekkür ederim...

A Çevrimdışı

alpdogu

New member

tşkkr.

S Çevrimdışı

selim68

New member

arkadaşlar yeni müfredattan kasıt 11. sınıflara konulan atrih dersi ise bunu seçmeli olarak seçebiliyormuyuz. bu alan dersi olarak konulmadı mı? gerçi alan kalmadı ama bunun seçmelisi oluyor mu ? bieln arkadaşlar ayrıntılı olarak anlatırlarsa sevinirim.

R Çevrimdışı

ramazanurk

New member

MERHABA BEN RAMAZAN ÜRK. 223 NOLU ZİRAAT BANKASI BAFRA ŞUBESİ 44220111 HESANINA ÜCRETİ YATIRDIM LÜTFEN SİTEYİ VE PALANLARI AÇARMISINIZ.

V Çevrimdışı

velioğlu

New member

Çalışmalarınızı bir yıldır takdirle izliyorum. Gümüş üyelik şartlarında çalışmaların paylaşılması isteğinizi de haklı buluyorum. Ancak küçük bir para olsa da bu çalışmaların ücretle şartlandırılmasını onaylamıyorum. saygılarımla

ilteriş Çevrimdışı

ilteriş

Kağan
Yönetici

velioğlu ' Alıntı:
Çalışmalarınızı bir yıldır takdirle izliyorum. Gümüş üyelik şartlarında çalışmaların paylaşılması isteğinizi de haklı buluyorum. Ancak küçük bir para olsa da bu çalışmaların ücretle şartlandırılmasını onaylamıyorum. saygılarımla

Sayın "velioğlu"
Öncelikle üslub için teşekkürler. Bir kere daha sizin vesilenizle yazmakta fayda görüyorum neden böyle bir uygulamaya gidildiğini;
1- Maddi sıkıntı (65.ooo üyeli bir siteyi barındıracak makina bulmak hem kolay değil hemde ucuz değil. Daha iki gün önce host değiştirdik. Eski üyeler bilir host sıkıntısı yaşayıp sitenin 15 gün kapalı olduğu zamanlar oldu. 2 gün öncekini 8 saatte halletik. Çünkü sitenin parası var.)
2- Paylaşım sıkıntısı: Herkes alıp gitme derdinde. Paylaşmaya gelince 2 elin parmakları kadar yokuz.
3- Emek Hırsızlığı: Site kurulduğundan bu yana plan yapıyorum. İlk 2 sene yaptığım tüm planlar adım silinerek internetteki tüm plan sitelerinde yayınlandı. Hazır plan indirmeyi alışkanlık haline getiren arkadaşlar yıllık plan yaptıkları zamanları unuttular. 11. sınıf tarih dersi yıllık planını tam 3 günde yaptım. Böyle bir yola başvurmasaydık yaptığım plan çeşitli kişilerce yapılmış gibi spot sitelerde bile yayınlanacaktı.
4- Projelerim var: Branşımla ve siteyle ilgili projelerim var. Bunlarda maddiyata dayanıyor. Projelerimden biri tasarım aşamasını tamamlamak üzere. Bitmeden de genele duyurmayacağım. (Özel mesaj kutunuza site adresini gönderdim.)

Son olarak. Toplanan paralarla Akdeniz'de 5 yıldızlı tatil yapsam yüreğim gam yemez. Gümüş üyeler toplanan miktarı ve harcandığı yerleri görebiliyorlar.

Saygılarımla.

M Çevrimdışı

makbule51

New member

biraz önce makbule51 adına bafra ziraat bankası hesabına 10 lira havale ettim üyeliğimi aktif hale getire bilirmisiniz

Y Çevrimdışı

yyenilmez

New member

teşekküeler

Ö Çevrimdışı

öğreneceğim

New member

planlar neden indirilemiyor

T Çevrimdışı

Tarihi çeri

New member

Gümüş üye olmak için ne yapmam lazım lütfen bildirirmisiniz.Teşekkürler

Ö Çevrimdışı

özgül

New member

Planı hazırladığınız için teşekkür ederim. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun.Gümüş üyeliğimi gerçekleştiremediğim için henüz plan elime geçmedi.Belirtilen meblağı bankaya yatırdıktan ve gümüş üyeliğimi aktif hale getirdikten sonra planı alabileceğimi biliyor ve teşekkürlerimi sunuyorum...

E Çevrimdışı

eftelya2000

New member

mrb, okulumuzda sosyal sınıflarda 4 saat tarih dersi ve 3 saatlik seçmeli tarih dersi var seçmelide hangi planı uygulayacağım bu plan 4 saatliğin konularından oluşuyor.

ilteriş Çevrimdışı

ilteriş

Kağan
Yönetici

11 sosyal sınıfında 4+3= 7 saat mi tarih dersi var hocam ben mi yanlış anladım.

E Çevrimdışı

eftelya2000

New member

hocam mesaj yazdım ama hala yanıt alamadı

Ö Çevrimdışı

özgül

New member

Ben Özgül, Gümüş Üyelik için gerekli olan parayı bankaya yatırdım .Lütfen siteyi ve yıllık planları kullanımıma açar mısınız? Teşekkürler...

Geri